Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ατέρμων κύκλος της χαζομάρας... Καλώς ήλθατε στον κόσμο των χαζών!








Ένας άνθρωπος, απ' όταν γεννιέται: Του μιλάνε σαν να είναι χαζός, τον ντύνουν σαν να είναι χαζός, τον πείθουν ότι ο Άγιος Βασίλης έρχεται με ιπτάμενο έλκηθρο, του διαβάζουν χαζά παραμύθια και του παίρνουν χαζά παιχνίδια.


Μεγαλώνοντας συνεχίζει να ντύνεται σαν χαζός, επειδή είναι της μόδας που προωθούν κάποιοι διάσημοι, διαβάζει χαζά βιβλία και βλέπει χαζά σήριαλ και χαζές ταινίες, ακούει χαζά τραγούδια που το σύστημα προωθεί ως αξιόλογα, παρακολουθεί ή κάνει χαζά αθλήματα κι επαναλαμβάνει χαζά ήθη κι έθιμα θεωρώντας καθήκον του να το κάνει.
Με τη σειρά κάνει παιδιά που τους συμπεριφέρεται σαν να είναι χαζά, που τα ντύνει σαν χαζά, που τους διαβάζει χαζά παραμύθια, που τα αφήνει να βλέπουν χαζές ταινίες και χαζά σήριαλ.


Οι γυναίκες επίσης ασχολούνται με χαζά πράγματα, επειδή όλες οι άλλες και πολλές διάσημες κάνουν το ίδιο, βλέπουν χαζοπρωινάδικα, διαβάζουν χαζοβιβλία και μεγαλώνοντας τις κόρες τους, τις θεωρούν φυσιολογικές, μόνο εφόσον συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια χαζά πράγματα, που έκαναν και οι ίδιες στα νιάτα τους.


Αυτός ο ατέρμων κύκλος χαζομάρας... δεν είναι δυνατόν να παράξει ποτέ ...έξυπνους πολίτες.
Όσο περισσότεροι είναι οι χαζοί, τόσο πιο γρήγορα και τόσο πιο εύκολα πλουτίζουν κι επιβάλλονται οι πονηροί.


Αλίμονο στο Σύστημα αν κάποτε οι έξυπνοι γίνουν περισσότεροι από τους χαζούς. Οι απατεώνες θα πεινάσουν...














































Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ιδού ένας λαμπρός πολιτικός Άνδρας, μέχρι αποδείξεως του εναντίου τουλάχιστον


 Ο πρόεδρος των Φιλιππινών Ροντρίγκο Ντουτέρτε έδωσε το παράδειγμα πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ανεπίτρεπτες ξένες επεμβάσεις στα εσωτερικά μιας χώρας.

 Αρχικά αποκάλεσε τον Ομπάμα "πουτάνας γιο":

  http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/05/diethnes-obama-duterte-exyvrisi_n_11867924.html

 και αργότερα έδειξε το μεσαίο δάχτυλο σε Γάλλους και Βρετανούς:

http://www.kathimerini.gr/875816/article/epikairothta/kosmos/tomesaio-daxtylo-edei3e-stoys-eyrwvoyleytes-o-filippinezos-proedros



Ο λόγος που ο Ντουτέρτε αντιμετώπισε έτσι τους δυτικούς είναι επειδή εκείνοι του έκαναν την "παρατήρηση" για τον δυναμικό (αλλά άκρως αποτελεσματικό) τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το φλέγον θέμα των ναρκωτικών.
 Οι καθωσπρεπιστές δυτικοί όντας ναρκωμένοι απ΄την μπουρδολογία περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για τις μαζικές εκτελέσεις των ανθρωπόμορφων παράσιτων που ασχολούνται καθ'οιονδήποτε τρόπο με την πρέζα.

 Όταν όμως ένας ηγέτης είναι αποφασισμένος να πατάξει τέτοια παρακμιακά φαινόμενα, δεν λογαριάζει ούτε Ομπάμα, ούτε Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε "τι θα πούνε οι ξένοι" ούτε τίποτα.

 Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η εξέλιξή του και η συνολική του πορεία από εδώ και εμπρός.
 Γνωρίζουμε όμως ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα έδειξε μηδενική ανοχή, πυγμή και αποφασιστικότητα. Ιδιότητες προ πολλού απωλεσθείσες απ΄το σύνολο των πολιτικών της Δύσης.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ανταπάντηση σε κείμενο αριστερού ιστολογίου σχετικά με την προδοτική στάση του ΕΛΑΣ


 Το αριστερό ιστολόγιο κόκκινος φάκελος ασχολήθηκε πρόσφατα με μία παλαιότερη ανάρτησή μας σχετικά με το ζήτημα της προδοτικής εκεχειρίας που υπέγραψαν οι ελασίτες με τους Γερμανούς προκειμένου να μπορέσουν να διαλύσουν τον αντάρτικο στρατό του Ναπολέοντα Ζέρβα.
 Αυτή είναι η (προ πενταετίας περίπου) ανάρτησή μας: 
http://istoriakatoxis.blogspot.gr/2011/12/blog-post.html
 Αυτή είναι η "απάντηση" του κόκκινου φάκελου:
 http://kokkinosfakelos.blogspot.gr/2016/09/m-blog.html

 Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, και η διαφωνία επίσης, ακόμα και αν προέρχεται από ορκισμένους πολιτικούς εχθρούς μας.


Αναφερόμενος σε ένα έγγραφο του ΕΛΑΣ που παρουσιάσαμε, αναφέρει:

"Πουθενά στο άρθρο ο συγγραφέας δεν αναφέρει την πηγή του εγγράφου ή το αρχείο στο οποίο αυτό βρίσκεται" !!!

Μα καλά, δεν είδε ότι στο τέλος της ανάρτησης γράφουμε:

Τα στοιχεία για την ανάρτηση πάρθηκαν κυρίως από το βιβλίο του Κώστα Ιωάννου "Φενάκη και Σβάστικα".

Και για να τον διευκολύνουμε, τον παραπέμπουμε στις σελίδες 28-33 της β' έκδοσης του εν λόγω βιβλίου, όπου εκτός απ΄το έγγραφο το οποίο σχολιάζει, υπάρχουν άλλα δύο παραπλήσια.
Το ένα το έχουμε ήδη παρουσιάσει στην αρχική ανάρτηση:

Αρ. 302
Προς τα 24 και 15 Συντάγματα

Σας γνωρίζομεν ότι η εκκαθάρισις τμημάτων ΕΔΕΣ εις την περιοχήν 85ου Συντάγματος ετερματίσθη μέχρι περιοχής Κράψης, συλληφθέντων Λυγεράκη και Κωνσταντινίδη. Εις την περιοχήν 3/40 Συντάγματος πληροφορίαι ιδιωτικαί φέρουν αφοπλισθείσαν ομάδα ΕΔΕΣ εις Φτέρη και ότι ο Τζουμερκιώτης ευρίσκετο την 10ην τρέχοντος εις Χώσεψην. Τμήματα ΕΛΑΣ Δυτικής Στερεάς εκινήθησαν προς Κέντρα Ζέρβα.

Τμήματα 9ης , 10ης και 1ης Μεραρχίας ενούμενα μετά του 15ου Συν/τος εξακολουθήσουν εκκαθάρισιν περιοχής Τζουμέρκων. Γνωρίσατε μας αμέσως πορείαν εκκαθαρίσεως σας.

Εζητήθη από Γερμανούς εκ μέρους μας παράτασις εκεχειρίας μέχρις 20ης τρέχοντος μέχρι της οποίας δεν θα προβήτε εις ουδεμίαν επιθετικήν ενέργειαν κατ' αυτών.

Ανεξακρίβωτοι πληροφορίαι φέρουν συλληφθέντα Στρατηγόν Νάσσην, ευρισκόμενον μόνον καθ' οδόν δι' υπηρεσίαν προ της ενάρξεως της εκκαθαρίσεως.

13.10.1943

Η VΙΙΙη Μεραρχία

Δια την ακρίβειαν Πίσπιρης

Το ΙΙον Γραφείον Κατσαντώνης



  Για το άλλο, είμαστε στην διάθεσή του να το σκανάρουμε, αν το επιθυμεί...


Παρακάτω γράφει:
"Στην ανάλογη περίπτωση συνεργασίας του ΕΔΕΣ με τους Γερμανούς, παραθέσαμε τα έγγραφα του Χάγκεν Φλάισερ που φέρουν αριθμό καταχώρησης στα κρατικά αρχεία της Γερμανίας Bundesarchiv."

Για τα περιβόητα γερμανικά αρχεία στα οποία στηρίχτηκε η δήθεν "έρευνα" του στρατευμένου "ιστορικού" Φλάισερ έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ:
http://istoriakatoxis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_28.html

 Όπως έχουμε παρουσιάσει και μία σχετική μαρτυρία πρώην εαμίτη:


Λέει επίσης:
"Όλες οι διαταγές που δεχόταν και έστελνε ο ΕΛΑΣ, δεν προέρχονταν σε επιτελικό επίπεδο απλώς και μόνο από τον "ΕΛΑΣ", αλλά από το "Γενικό Αρχηγείο ΕΛΑΣ". Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο παραπάνω έγγραφο. Υπάρχει μόνο η υπογραμμισμένη λέξη "ΕΛΑΣ". Μια τέτοια έλλειψη κανονικότητας σε ένα τόσο σημαντικό έγγραφο δημιουργεί σαφώς πολλές υποψίες. Δευτερευόντως, όλα τα αυθεντικά έγγραφα του Γενικού Αρχηγείου του ΕΛΑΣ είναι πολυγραφημένα ή γραμμένα με γραφομηχανή. Φέρουν επίσης σφραγίδα αναγνωριστική του Αρχηγείου. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα χειρόγραφο κείμενο, χωρίς σφραγίδες και χωρίς τα βασικά αναγνωριστικά του Γενικού Αρχηγείου του ΕΛΑΣ."

Μα δεν μπήκε καν στον κόπο να δει ότι το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είναι διαταγή του Γενικού Αρχηγείο του ΕΛΑΣ (οπότε και ίσως να είχαν κάποια βάση οι υποψίες του), αλλά είναι διαταγή της 8ης μεραρχίας του ΕΛΑΣ!!!

Προχειρότητας το ανάγνωσμα...


Τελειώνοντας, γράφει:
"Φανταζόμαστε δε, ότι ένα τέτοιο έγγραφο θα είχε εμφανιστεί έως σήμερα σε τουλάχιστον δεκάδες ερευνητικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές και επιστημονικά βιβλία δεδομένου ότι ανατρέπει ότι είναι κυρίαρχα γνωστό για τη δράση και την ιστορία του ΕΛΑΣ. Πώς άραγε έως σήμερα υπέπεσε σε αφάνεια και αγνοήθηκε;"
 Το συγκεκριμένο έγγραφο όπως και άλλα σχετικά που έχουν δημοσιευτεί, ούτε σε αφάνεια έπεσε, ούτε αγνοήθηκε εώς σήμερα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το βιβλίο του Ιωάννου όπου και δημοσιεύτηκε, εκδόθηκε το 1997 .
 Ο λόγος για τον οποίο το "επιστημονικό" κατεστημένο επέλεξε να αγνοήσει αυτά τα στοιχεία και να συνεχίσει να ασχολείται με την αγιοποίηση των ελασιτών, έχει σίγουρα να κάνει με την διάχυτη αριστερολαγνεία που διέπει -πλην πρόσφατων εξαιρέσεων- το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας (και όχι μόνο) του ελλαδιστάν.


 Επίσης, όπως είχαμε γράψει και στην αρχική ανάρτηση (που προτίμησε να το προσπεράσει):

Στο συνέδριο του Λιβάνου, ο υπαρχηγός του ΕΔΕΣ Κομνηνός Πυρομάγλου κατέθεσε τα παραπάνω στοιχεία και κανείς από τους παριστάμενους εκπροσώπους του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δεν τα αντέκρουσε.

 Αν δεν του κάνει ούτε ο μετριοπαθής εδεσίτης και μετέπειτα βουλευτής της ΕΔΑ Κομνηνός Πυρομάγλου, ούτε οι 7 αντιπρόσωποι του ΚΚΕ/ΕΑΜ/ΠΕΕΑ (Σβώλος, Αγγελόπουλος, Ασκούτσης, Σαράφης, Στρατής, Ρούσσος, Πορφυρογένης) που ήταν στο Λίβανο, ας διαβάσει και λίγο τον κομμουνιστή Φαράκο. 
Υπενθυμίζουμε τι γράψαμε στην αρχική ανάρτηση (και το οποίο επίσης προσπέρασε):

Επίσης, ο γνωστός κομμουνιστής Γρηγόρης Φαράκος στο έργο του "Ο ΕΛΑΣ και η εξουσία" αναφέρει επιγραμματικά και χωρίς λεπτομέρειες για την σύναψη ανακωχής του ΕΛΑΣ με τους κατακτητές στην Ήπειρο. 

Αυτά τα ολίγα.
Υπάρχει πλήθος ακόμα σχετικού υλικού, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μακρυγορήσουμε. 
Είμαστε πάντως στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Το Πακιστάν απελαύνει 3 εκατομμύρια Αφγανούς "πρόσφυγες"

Το Πακιστάν έχει αρχίσει την απέλαση όλων των 3 εκατομμυρίων παράνομων Αφγανών μεταναστών σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Pakistan Today, η Ύπατη Αρμοστεία ανακοίνωσε ότι "Αφγανοί πρόσφυγες διευκολύνονται κατά τη διάρκεια του επαναπατρισμού τους στην πατρίδα τους".

Η UNHCR ανέφερε ότι στους Αφγανούς πρόσφυγες που ζουν στο Πακιστάν παρέχεται κάθε δυνατή διευκόλυνση, ενώ επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

Εκείνοι που πρόθυμα επιστρέφουν είναι επίσης εφοδιασμένοι με μια επιχορήγηση επανεγκατάστασης σε μετρητά.

Δύο ειδικά κέντρα έχουν συσταθεί στις πακιστανικές πόλεις Πεσαβάρ και Κουέτα για τη διευκόλυνση των Αφγανών προσφύγων, πρόσθεσε η UNHCR.

Η αφγανική κυβέρνηση έχει επίσης ανακοινώσει ότι θα προσφέρει γη και άλλες βασικές ανάγκες για τους υπηκόους της που επιστρέφουν στο Αφγανιστάν, και ότι η διαδικασία επαναπατρισμού είναι ήδη σε εξέλιξη.

Ο υπουργός πολιτειών και παραμεθορίων περιοχών του Πακιστάν,Δρ Abdul Qadir Baloch, δήλωσε ότι έχει δοθεί στους Αφγανούς διορία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους να εγκαταλείψουν το Πακιστάν, και μετά από αυτό, «θα αναληφθεί δράση εναντίον εκείνων που ζουν παράνομα στη χώρα».

Η ημερομηνία αυτή πρόσφατα επεκτάθηκε έως το Μάρτιο του 2017. Μέχρι στιγμής φέτος, τουλάχιστον 100.000 Αφγανοί έχουν ήδη επιστρέψει οικειοθελώς στη χώρα τους από το Πακιστάν.

Όλο το άρθρο του BBC εδώ.

Το πρώτο που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι η Ύπατη Αρμοστεία συμμετέχει στη διαδικασία επαναπατρισμού πράγμα που αποδεικνύει ότι το Αφγανιστάν είναι "ασφαλής" χώρα και ότι όλοι οι «αιτούντες άσυλο» από εκεί είναι ψεύτες.

Το δεύτερο είναι η σιωπή των ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης και του νεοταξικού πολιτικού κατεστημένου για τις μαζικές απελάσεις, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις συνεχόμενες επιθέσεις τους σε κάθε ευρωπαϊκό κράτος, όπως ηΟυγγαρία, που επίσης αντιδρούν στην εισβολή των αλλοδαπών.

Εάν οποιοδήποτε ευρωπαϊκό έθνος ανακοίνωνε τη μαζική απέλαση τριών εκατομμυρίων εισβολέων, τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα ξεσηκώνονταν και θα του κήρυτταν τον «πόλεμο».

Αλλά επειδή τα μέτρα αυτά τα έλαβε ένα μη λευκό κράτος, ταmedia σιώπησαν, κάτι που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την υποκρισία, αλλά και το μίσος που έχει το σύστημα και τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά των λευκών Ευρωπαίων.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Η απελευθέρωση της Ευρώπης





Εξαιρετικό οπτικοακουστικό υλικό από ομιλία του Φινλανδού εθνικιστη διαννοούμενου Kai Murros.
 Αξίζει, διότι λέει τα πράγματα με το όνομά τους...

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ευρώπη εμπόλεμη ζώνη: Η ώρα των Εθνικιστών!

γράφει ο Βασίλειος Π. Δοργανάς 

Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη, το φάντασμα της διάρρηξης των “κοινωνικών συμβολαίων” των φιλελευθέρων δημοκρατιών και του εθνοφυλετικού πολέμου! Όλες οι παλαιές πολιτικές δυνάμεις, από τους ροδόχρωμους σοσιαλδημοκράτες, τους μεταμοντέρνους αριστερούς και τους απωλέσαντες κάθε  έννοια φυσικής τάξης οικολόγους, έως τους φιλελεύθερους και τους μετριοπαθείς συντηρητικούς της δεξιάς ενώνονται σε μια ιερή συμμαχία ώστε να ξορκίσουν αυτό το φάντασμα και να προασπίσουν μια ολόκληρη σαθρή τάξη πραγμάτων που καταρρέει!

 Η σκληρά φυλασσόμενη “ανοιχτή και ασφαλής κοινωνία” του φιλελευθερισμού 
Οι φονικές επιθέσεις μίσους απ’την πλευρά μη Ευρωπαίων μεταναστών (εισβολέων) ή απογόνων μεταναστών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στις περισσότερες χώρες της δυτικής Ευρώπης. Στην Γαλλία ή “Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης” (σύγχρονο υποκατάστατο του πάλαι ποτέ στρατιωτικού νόμου) που κηρύχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο παρατάθηκε επ’αόριστον, χωρίς την παραμικρή αποτελεσματικότητα, και ανακλήθηκαν χιλιάδες έφεδροι ώστε να συνδράμουν τις ήδη υπερκινητοποιημένες δυνάμεις της τάξης. Κατά παράδοξο τρόπο η “ανοιχτή κοινωνία” του φιλελευθερισμού ή του αριστερού διεθνσμού δεν φαίνεται να μπορεί να επιβίωσει παρά μόνο υπό την σκιά της πιο σκληρής αστυνομικής και στρατιωτικής φύλαξης και στα ασφυκτικά πλαίσια των πιο αυστηρών κι αφόρητων περιορισμών. Κι ακόμα, αυτό το πολυφυλετικό συμπήγμα που κάποιοι διακαώς επεδίωξαν να βάλουν στη θέση των άλλοτε ομοιογενών και σταθερών ευρωπαϊκων κοινωνιών αποδεικνύεται πεδίο συγκρούσεων, γενικευμένης δυσπιστίας και πρόσφορο έδαφος για την επανεμφάνιση θρησκευτικών φανατισμών και φυλετικών αταβισμών. Η διαλεκτική της ιστορίας είναι ιδιαιτέρως σκληρή για όσους αρνούνται πεισματικά να διδαχθούν απ’αυτήν! 

Θρησκευτική ή εθνοτική σύγκρουση; 
Ωστόσο μια όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση απέναντι στην σημερνή κατάσταση προϋποθέτει πρώτα απ’όλα μια διασαφήνιση των βαθυτέρων αιτιών της ισλαμικής τρομοκρατίας. Μια προσεκτική εκτίμηση των γεγονότων δείχνει ότι τα τρομοκρατικά χτυπήματα διαπράχθηκαν κυρίως από απογόνους μεταναστών οι οποίοι γεννήθηκαν σε ευρωπαϊκές χώρες και πέρασαν, έστω και μέχρι έναν ορισμένο βαθμό, από τα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά συστήματα. Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για άτομα “τρίτης γενιάς” αίσθηση προκαλεί η ισλαμική ριζοσπαστικοποίηση τους και η πλήρης απόρριψη απ’την πλευρά τους των χωρών που δέχτηκαν τις οικογένειές τους και τους παρείχαν μια αρκετά πιο αξιοπρεπή ζωή απ’αυτήν που θα είχαν στους τόπους καταγωγής τους, καθώς και την δυνατότητα “ένταξης” συχνά εις βάρος των αυτοχθόνων.
 Στην πραγματικότητα το βαθύτερο και ουσιαστικότερο αίτιο της τρομοκρατίας δεν είναι η ολέθρια επίδραση κάποιας θρησκείας ή ιδεολογίας αλλά η έκρηξη ενός ιδιόμορφου μηδενισμού μιας ολόκληρης γενιάς ξεριζωμένων, ψυχολογικά και ηθικά διαλυμένων ανθρώπων οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε χώρες οι οποίες ποτέ δεν θα γίνονταν δικές τους, ενώ συνάμα αδυνατούσαν να ξαναβρούν τις χαμένες τους ρίζες και τα πολιτισμικά ερείσματα τα οποία ήρθε να αντικαταστήσει  ένας φονταμενταλιστικός, ισοπεδωτικός και φυσικά διεθνιστικός ισλαμισμός, παραγωγό των πολυφυλετικών προαστείων της Ευρώπης. Σε πολλές περιπτώσεις οι τρομοκράτες δεν ήσαν οργανωμένοι ισλαμιστές κι ούτε καν τηρούσαν τους κανόνες του Ισλάμ ενώ περνούσαν στη δράση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τοποθετούμενοι την τελευταία στιγμή υπό τη σημαία του “χαλιφάτου”. Συνεπώς το φυλετικό ελατήριο αυτού του είδους τρομοκρατίας είναι προφανές: το αβυσσαλέο μίσος κατά των αυτόχθονων, λευκών, ευρωπαϊκων πληθυσμών που βρίσκονται στον τόπο τους αλλά έχουν ευνουχιστεί ηθικά και ψυχικά από δεκαετίες φιλελεύθερου διαλυτισμού. 

Η ώρα των Εθνικιστών!   
Κάθε κατατμημένη, ανομοιογενής κοινωνία είναι ένα ανοιχτό πεδίο συγκρούσεων αφού  στερείται συνοχής ή για να το πούμε πιο απλά αυτού του συλλογικού Εμείς που συγκροτείται στη βάση της κοινής καταγωγής και ταυτοτικής συνείδησης. Κάθε τέτοια κοινωνία είναι καταδικασμένη να αποτύχει μέσα σε ένα όργιο αίματος και τρόμου, κάθε λαός που αδυνατεί να υπερασπιστεί την γη του και την ίδια την ανθρωπολογική του υπόσταση είναι καταδικασμένος να εξαφανισθεί ακόμα κι αν έχει πίσω του ένα ένδοξο παρελθόν ιστορίας και πολιτισμού! 
Η διεθνής υπερτάξη που κρατά τα ηνία του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού συστήματος επί σειρά δεκαετιών προώθησε την αλόγιστη και μαζική μετανάστευση πιστεύοντας ότι δημιουργούσε έτσι την ιδανικότερη κοινωνία των τελείων απάτριδων και ανέθνιστων καταναλωτών, που δεν θα τους ένωνε κανένας οργανικός δεσμός παρά μόνο το “γενικό συμφέρον”. Τώρα που η ουτοπία αυτη καταρρέει και απειλεί να συμπαρασύρει και τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη, όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι αφυπνίζονται, ενώ η πολιτική ορθότητα υποχωρεί και εκτίθεται προκαλώντας οργή και απόρριψη. Μόνη ελπίδα αντίθεσης σ’αυτήν την νοσηρή κατάσταση είναι η ενίσχυση και η ισχυροποίηση των εθνικιστικών κινημάτων, όχι των προσκολλημένων σε ανεπαρκή ημίμετρα και  διαμαρτυρίες λαϊκιστικων σχηματισμών της δεξιάς και της ακροδεξιάς, αλλά αυθεντικών επαναστατικών ρευμάτων που εναντιώνονται στην Μεγάλη Αντικατάσταση των λαών μας και θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη για μια Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών και των ταυτοτήτων! ... 


Πηγή: http://www.elkosmos.gr/evropi-empolemi-zoni-i-ora-ton-ethnikiston/