Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ιδού ένας λαμπρός πολιτικός Άνδρας, μέχρι αποδείξεως του εναντίου τουλάχιστον


 Ο πρόεδρος των Φιλιππινών Ροντρίγκο Ντουτέρτε έδωσε το παράδειγμα πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ανεπίτρεπτες ξένες επεμβάσεις στα εσωτερικά μιας χώρας.

 Αρχικά αποκάλεσε τον Ομπάμα "πουτάνας γιο":

  http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/05/diethnes-obama-duterte-exyvrisi_n_11867924.html

 και αργότερα έδειξε το μεσαίο δάχτυλο σε Γάλλους και Βρετανούς:

http://www.kathimerini.gr/875816/article/epikairothta/kosmos/tomesaio-daxtylo-edei3e-stoys-eyrwvoyleytes-o-filippinezos-proedros



Ο λόγος που ο Ντουτέρτε αντιμετώπισε έτσι τους δυτικούς είναι επειδή εκείνοι του έκαναν την "παρατήρηση" για τον δυναμικό (αλλά άκρως αποτελεσματικό) τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το φλέγον θέμα των ναρκωτικών.
 Οι καθωσπρεπιστές δυτικοί όντας ναρκωμένοι απ΄την μπουρδολογία περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για τις μαζικές εκτελέσεις των ανθρωπόμορφων παράσιτων που ασχολούνται καθ'οιονδήποτε τρόπο με την πρέζα.

 Όταν όμως ένας ηγέτης είναι αποφασισμένος να πατάξει τέτοια παρακμιακά φαινόμενα, δεν λογαριάζει ούτε Ομπάμα, ούτε Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε "τι θα πούνε οι ξένοι" ούτε τίποτα.

 Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η εξέλιξή του και η συνολική του πορεία από εδώ και εμπρός.
 Γνωρίζουμε όμως ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα έδειξε μηδενική ανοχή, πυγμή και αποφασιστικότητα. Ιδιότητες προ πολλού απωλεσθείσες απ΄το σύνολο των πολιτικών της Δύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου