Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Μεγάλη νίκη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ εναντίον της μεικτής Νεγρέλλαδας


Χθες το απόγευμα η ΕΘΝΙΚΗ Κροατίας επικράτησε επί ενός ελληνοαφρικάνικου συρφετού που κάκιστα σφετερίζεται την ονομασία "εθνική Ελλάδας", και την απέκλεισε απ΄τους Ολυμπιακούς του Ρίο.

 Οι Κροάτες αξίζουν συγχαρητήρια για την πανάξια νίκη τους.

 Οι πραγματικοί Έλληνες τους ευχαριστούμε που μας απάλλαξαν μία ώρα αρχύτερα απ΄το ασπρόμαυρο έκτρωμα που φοράει γαλανόλευκα.

 Τώρα οι ελληνόφωνοι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι μπορούν να σταματήσουν τους διθύραμβους για τους αντετοκούμπους που εν μία νυκτί βαφτίστηκαν Έλληνες απ΄το καθεστώς Σαμαρά, και να κάνουν τους επικήδειους για την "εθνική" καλαθοσφαίρισης.

 Οι καθυστερημένοι ελληναράδες που ενδιαφέρονται μόνο να κερδίζει η όποια εθνική (ή "εθνική") αδιαφορώντας για την στελέχωσή της, μπορούν τώρα να πάνε για μπάνια μπας και πάρουν λίγο χρωματάκι για να μοιάσουν στα κάτωθι ινδάλματά τους...



4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το ιστολόγιο, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο με την ανάρτηση αλλά σχετικό με την θεματολογία του ιστολόγιου! Ποια είναι η γνώμη σας για το βιβλίο του Χέρμαν Μάγερ «Από την Βιέννη στα Καλάβρυτα» και αν υπάρχει κάποια βιβλιογραφία που προτείνετε για τα αντίποινα και τα ολοκαυτώματα στα ελληνικά χωριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βιβλίο του Μάγερ δεν το έχω διαβάσει.
      Για το άλλο που με ρωτάς, υπάρχει "Το αίμα των αθωών" του Δορδανά.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την βιβλιοπρόταση. Θα ήθελα να σας ρωτήσω και για κάποια άλλα βιβλία την γνώμη σας(αν τα έχετε διαβάσει).
      -Μαρκ Μαζάουερ - Στην Ελλάδα του Χίτλερ
      -Χάινζ Ρίχτερ - Η μάχη της Κρήτης
      -Ιζαμπέλλα Παλάσκα - Άγγελος η δαίμονας

      Διαγραφή
  2. Απ'τα βιβλία που αναφέρεις έχω διαβάσει μόνο το τελευταίο που το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον καθώς φωτίζει άγνωστες πτυχές της ζωής του Βουλπιώτη. Ο Βουλπιώτης ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα "διαπλεκόμενου" της εποχής που δρούσε στο παρασκήνιο με σκοπό το προσωπικό του όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή