Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η "γενναιότητα" του Γεωργιάδη να υπερψηφίσει τα μέτρα


 Χθες υπερψηφίστηκε στην βουλή (μεγάλο μέρος του λαού την αποκαλεί "μπουρδέλο") από 153 εθνοπατέρες το μνημόνιο 3. Έτσι, ένας ακόμα κρίκος έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των μνημονίων που διαλύουν την Πατρίδα μας και εξαθλιώνουν τους Έλληνες.
 Δεν έχει νόημα να κάνουμε περισσότερες αναλύσεις ούτε για τα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα, ούτε για την αλλοπρόσαλλη στάση του Κουβέλη, ούτε για κάποιους τσάμπα μάγκες που κατοικοεδρεύουν στο υπο διάλυση ΠΑΣΟΚ και στην κωμικοτραγική ΝΔ (η οποία νομοτελειακά θα έχει και αυτή την μοίρα του ΠΑΣΟΚ), ούτε για το γενικότερο θέατρο σκιών που παίχτηκε χθες στον "ναό" της δημοκρατίας τους.

 Αυτό που είχε ενδιαφέρον ήταν η παρακάτω φράση του υπερμνημονιακού κραυγάζοντος τηλε-βιβλιοπώλη Άδωνι Γεωργιάδη:
  "Γενναίοι ήμασταν οι του «ναι». Για να λάβεις τη δύσκολη απόφαση χρειάζεται γενναιότητα και η δύσκολη ήταν «ΝΑΙ»" απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
  http://www.inews.gr/180/adonis-georgiadis-gennaioi-imastan-emeis-pou-eipame-to-nai.htm


 Καταρχήν, ο κ.Γεωργιάδης θα έπρεπε να ξέρει -ως φιλίστωρ που είναι- ότι οι γενναίοι ποτέ δεν αυτοπροσδιορίζονται ως γενναίοι, αλλά  με τις πράξεις τους κάνουν τους υπολοίπους να τους χαρακτηρίσουν γενναίους. Και απ'ότι γνωρίζουμε ο λαός δεν θεωρεί καθόλου γενναίους αυτούς τους γιαουρτοεισπράκτορες υπερμνημονιακούς βουλευτές που με την πολιτική τους συμπεριφορά καταστρέφουν τον τόπο.

 Αυτός που κομπάζει λοιπόν στα κανάλια και στο διαδίκτυο ότι "είμαι γενναίος", δίχως κανείς να τον έχει χαρακτηρίσει έτσι, στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν είναι γενναίος αλλά μάλλον αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.
 Συγχρόνως, τέτοιοι πομπώδεις αυτοπροσδιορισμοί μαρτυρούν και έναν υπερτροφικό εγωισμό που ξεπερνά τα όρια της αλαζονίας και αγγίζει άλλες πιο προβληματικές καταστάσεις.

 
 Αυτά τα ολίγα για τον γενναίο Άδωνι Γεωργιάδη που εδώ και δυόμιση χρόνια "σώζει" τον ελληνικό λαό ψηφίζοντας τα μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου